CV-ketel plaatsen

Bij Randstad Verwarming plaatsen wij verschillende soorten ketels. Enkele voorbeelden:

Nefit ProLine NxT CW5

Als u op zoek bent naar een compacte, energiezuinige cv-ketel, is ProLine NxT is de kleinste, maar ook de meest compleet uitgeruste HR-combiketel voor u. Deze ketel past vrijwel overal en levert tegelijkertijd zeer goede prestaties. De ProLine NxT is in veel aspecten superieur aan vergelijkbare toestellen.

Lees meer over de Nefit ProLine NxT CW5.

Nefit TopLine II AquaPower HRC 30 CW5

Als u voor de Nefit TopLine AquaPower gaat, kiest u voor de top in hoog-rendement combiketels, op het vlak van ultiem warmwatercomfort. De ketel zorgt direct voor veel en eindeloos warm water, een krachtige douchestraal en een snel gevuld bad. De TopLine Aquapower is uitermate betrouwbaar en duurzaam, en blinkt uit op het gebied van energiezuinigheid.

Lees meer over de Nefit TopLine II AquaPower HRC 30 CW5.

Intergas Kombi Kompakt HReco

In Nederland is de Kombi Kompakt HR al jaren een van de best verkochte HR-ketels. Met zijn unieke dubbele HR-technologie was dit model een regelrechte doorbraak en heeft het de basis gevormd voor de nieuwste generatie HR-ketels: de Kombi Kompakt HReco.

Lees meer over de Intergas Kombi Kompakt HReco.

Intergas Xtreme

Sinds 2017 behoort de productlijn Xtreme tot het assortiment van Intergas. De rookgasafvoer is uitgerust met een extra warmtewisselaar om kraanwater efficiënter te kunnen verwarmen. Deze ketel wordt sinds 2021 standaard uitgevoerd met een rookgasklep en terugslagklep. Met dank aan het hoge rendement van de Intergas Xtreme verbruikt u minder energie en hoeft u tegelijkertijd niet in te leveren op comfort.

Lees meer over de Intergas Xtreme.

Remeha Tzerra Plus

Remeha Calenta

De Remeha Calenta levert optimale prestaties. Op het vlak van warmwaterproductie is dit model in zijn klasse veruit het beste, en zeer geschikt voor een luxe badkamer. De Remeha Calenta is standaard voorbereid op een slimme koppeling, met behulp van duur­zame technieken zoals een zonneboiler. Deze is namelijk al geïntegreerd. Ook is het model te koppelen met een warmtepomp tot een hybride systeem.

Lees meer over de Remeha Calenta.