Wat zeggen klanten over Randstad Verwarming?

Rating: 4.5 sterren
12 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Michael
een jaar geleden

Randstadverwarming is goed bereikbaar en kan snel ter plaatse zijn. Een vriendelijke service met goed advies. Het vervangen van de CV ging erg soepel en eind van de middag hadden we weer een goedwerkende nieuwe CV hangen. Heel fijn!

S Rijker
een jaar geleden

Ik heb een positieve ervaring met Randstad Verwarming. De werker die mijn CV ketel heeft ge├»nstalleerd was zeer vakkundig en professioneel. Alles werd effici├źnt en snel afgehandeld, en de installatie was van hoogwaardige kwaliteit. Ik ben erg tevreden over de service die ik heb ontvangen en zou het bedrijf aanbevelen aan anderen.

Alex Aguilera
een jaar geleden

Ik ben via een vriend in contact gekomen met Randstad Verwarming en ben ontzettend tevreden met hun werk. Eerlijk advies van kundige medewerker, vriendelijk en klantgericht. Zelfs bij een spoedgeval ging hij niet eerder weg totdat het was opgelost. Een echte aanrader!

Jeroen Akkenaar
een jaar geleden

14 jaar geleden heeft randstad verwarming mijn cv-ketel geplaatst ook heeft hij alle radiatoren vervangen.. onderhoud doet hij ook.
Het is een hele vriendelijke man met veel kennis in zijn vakgebied.
Ik heb dit bedrijf al aanbevolen bij vrienden en nu dus bij iedereen die deze review leest.
Het bedrijf hanteert eerlijke prijzen, en denkt mee met de klant.
5 sterren waardig!

chaib
een jaar geleden

De heer was zeer netjes en beleefd en op de afgesproken tijd aanwezig. Hij heeft snel en vakkundig werk geleverd bij het repareren van onze CV Ketel.